JCI Kajaani
 

Kajaani-lautapeli

Kajaani lautapeli

 

Kajaanin Nuorkauppakamari vie Kajaanin nähtävyydet ja yritykset pelilaudalle

Kajaani-lautapeli on 2-6 hengen seurapeli jossa pelaajat pääsevät seikkailemaan ympäri Kajaania. Pelilaudalla eteneminen tapahtuu tekemällä erilaisia yhdistelmiä kajaanilaisista yrityksistä ja yhteisöistä ja oikein taktikoimalla voikin olla merkittävä vaikutus sekä omaan, että kilpakumppaneiden pelimenestykseen. Jokaisen peliin vaikuttavat myös kaupunkiamme esittelevät Kajaani-kortit, jotka vauhdittavat tai jarruttavat etenemistä tai muuten vaan heittävät peliä uuteen suuntaan. Täysin uuden peli-idean on kehittänyt Aku Mähönen, pelialan opettaja Kajaanin Ammattikorkeakoululta ja lautapelin kuvittaa kajaanilaislähtöinen kuvittaja ja graafikko Suvi Luukkonen.

kajaani-lautapeli

Kajaani-lautapeli on täynnä peliriemua, taktikointia, sekä uusia näkökulmia meidän kotikaupunkiimme. Ennen kaikkea Kajaani-lautapeli tuo esiin kaupunkiamme iloisena, eteenpäin menevänä ja menestyvänä paikkana. Peliä voi pelata eri tasoilla, joten se tarjoaa haasteita sekä lautapelinoviiseille kuin kokeneilla pelihirmuillekin.

Varmista, että saat oman pelisi, koska Kajaani-lautapelejä on vain rajallinen määrä ja enempää ei tule. Mikäli asut muualla Suomessa kuin Kajaanissa voit tehdä tilauksen verkkokaupan kautta ja toimitus onnistuu vaikkapa lähimpään postiisi/matkahuoltoosi.

Kajaanissa peliä myyvät:

Kajaani-info
Viinibaari Maria P
Suomalainen kirjakauppa
Teehuone Tsaikka

Ennakkotilauksen tehneet voivat käydä noutamassa lautapelin Viinibaari Maria P:stä.

Kajaani lautapeli -verkkokauppaan