Kajaanilainen Teppo Kauppinen Ruotsin nuorkauppakamareiden hallitukseen

Kajaanilainen, Kajaanin Nuorkauppakamarin tämän vuoden puheenjohtaja on viikonloppuna valittu Ruotsin nuorkauppakamareiden hallitukseen. Vastuualueenaan hallituksessa Kauppisella ovat koulutukset.

”Nuorkauppakamari avaa maailmanluokan mahdollisuuksia ja jos rohkeutta riittää, voi tie viedä yllättäviin paikkoihin. Tämä järjestö on kuin maailmanlaajuinen perhe, joka toivottaa aina tervetulleeksi” Kauppinen toteaa valinnastaan. Kauppiksen vastuualueena hallituksessa ovat koulutukset ja hän onkin kerännyt koulutuskokemusta nuorkauppakamarissa kansainvälisesti, sekä aiemmin toiminut opettajana Kajaanin ammattikorkeakoulussa.

Kauppinen kuvaa Kajaanin nuorkauppakamaria ”käpynä, joka kasvattaa ja koulii aktiivisia vaikuttajia”. Vaikka hän jatkossa toimiikin Ruotsissa, korostaa hän kainuulaisuuden sitkeyden pysyvän.

jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edellisiä artikkeleita

Nälkämaan highendiä

Kajaanin Nuorkauppakamari kävi 29.1.2019 yritysvierailulla Sartoriuksen Kajaanin toimipisteellä. Yllätys olikin melkoinen, kun paljastui, että Sartoriuksen Kajaanin yksikkö onkin osa globaalia bioteknologian suuryritystä,

Lue lisää >