Kainuun paras työpaikka äänestys käynnissä!

Kajaanin nuorkauppakamari järjestää alkukesän aikana ” Kainuun paras työpaikka” -tempauksen, tarkoituksenaan kiinnittää huomiota työhyvinvointiin sekä nostaa esille Kainuulaista yhdessä tekemisen meininkiä.

Työpaikoilta viimeaikoina kantautuneet uutiset ovat olleet voittopuoleisesti negatiivisia: taloudellisesti vaikeat ajat näkyvät yt -neuvotteluina ja heikentyneenä työilmapiirinä. Kajaanin nuorkauppakamari haluaakin nyt olla luomassa positiivista henkeä ja palkita niitä työpaikkoja joissa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään kiireen ja epävarmuudenkin keskellä huolta.

Vapaamuotoisen ehdotuksen perusteluineen voi käydä jättämässä osoitteessa http://www.jckajaani.fi/kainuun-paras-tyopaikka/. Aikaa ehdotusten jättämiseen on 7.6. asti. Tämän jälkeen työelämän tuntijoista koostuva raati valitsee voittajan ehdotusten pohjalta.

 

jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Edellisiä artikkeleita

Nälkämaan highendiä

Kajaanin Nuorkauppakamari kävi 29.1.2019 yritysvierailulla Sartoriuksen Kajaanin toimipisteellä. Yllätys olikin melkoinen, kun paljastui, että Sartoriuksen Kajaanin yksikkö onkin osa globaalia bioteknologian suuryritystä,

Lue lisää >