JCI Kajaani
 

Jäseneksi

Tiedäthän, että sinussa on potentiaalia kehittyä paremmaksi versioksi itsestäsi?

Nuorkauppakamari on väylä kehittää itseäsi, osaamistasi ja verkostojasi. Haastamalla itseäsi voit saada tietoa, oppeja ja käytännön kokemusta, jotka voit viedä suoraan työelämään.

Kajaanin Nuorkauppakamari on aktiivinen, rento ja tekevä ryhmä kainuulaisia alle 40-vuotiaita eri alojen ihmisiä. Toivotamme mukaan niin yrittäjät, asiantuntijat sekä osaajat, oli kokemusta työmaailmasta enemmän tai oli ura vasta alkuvaiheessa. Se mikä meitä yhdistää tittelin sijaan on halu kehittyä ja tehdä yhdessä projekteja, jotka kehittävät Kainuuta.

Innostaako? Älä mieti pidempään vaan jätä yhteystietosi tähän niin me soitetaan sinulle ja kerrotaan lisää. Koejäsenenä pääset mukaan tapahtumiin, koulutuksiin ja projektitoimintaan. Tässä on sinulle mahdollisuus, joka kannattaa!

 

 

Miksi liittyä Kajaanin Nuorkauppakamariin?

Kajaanin Nuorkauppakamarin koejäseneksi voi hakea kaikki henkilökohtaisesta kehittymisestä, johtajuudesta tai yrittäjyydestä kiinnostuneet alle 40-vuotiaat henkilöt.

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Nuorkauppakamarissa yhdistyy johtajuuskoulutus, verkostot bisnekseen, kansainvälisyys, esiintymiskokemus, ystävät, yhteiskuntavastuu, monenlaiset ammatilliset ja vapaa-ajan koulutukset sekä tyylikkäät tilaisuudet hyvässä seurassa.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Teemme paljon projekteja, joissa pääset käytännössä kokemaan eri projektinhallinnan osa-alueita vaikkapa markkinointia, myyntiä, tiedotusta, taloutta tai tiimin vetämistä.

Kajaanin Nuorkauppakamari koostuu aktiivisista, itsensä kehittämisestä kiinnostuneista yksilöistä ja me haluamme myös laajentaa verkostojamme. Monet nuorkauppakamariaikana solmitut ystävyyssuhteet – kotimaassa tai ulkomailla – kestävät koko eliniän.

Työmaailmassa nuorkauppakamari harrastuksena on selkeä etu. Toimimalla aktiivisesti järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa oppivat jäsenet projektityöskentelyä, johtamista, ihmisten motivoimista, markkinointia, suunnittelua, esiintymistaitoa, koulutusten toteuttamista ja monia muita työelämätaitoja. Tässä harrastuksessa voi myös kokeilla asioita mihin omassa työssä ei ole mahdollisuutta.

Nuorkauppakamari on noin 5 000 suomalaisen ja 400.000 kansainvälisen vaikuttajan kontaktiverkko, jota jokainen jäsen voi hyödyntää esimerkiksi liikesuhteita solmimalla, kokemuksia vaihtamalla ja yhteistyöllä.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle! Sinua eteenpäin Kajaanin Nuorkauppakamarissa auttavat puheenjohtaja (PRES@jckajaani) sekä koejäseneksi valitsemisen yhteydessä sinulle valittu kokeneempi jäsenkummi.